Manxhukiq mund t'i ribashkohet Bayern Munichit

Manxhukiq mund t’i ribashkohet Bayern Munichit

Mario Manxhukiq mund të rikthehet në Gjermani, duke iu bashkuar ish-klubit të tij, Bayern Munich.

33-vjeçari nuk ka vend në formacionin e parë te “Zonja e Vjetër” dhe ka shumë mundësi që këtë muaj të largohet.

Kroati ka bërë 50 paraqitje për klubin gjerman para se t’i bashkohej Juventusit.