Nesër në Strugë dhe të enjten në Shkup

Nesër në Strugë dhe të enjten në Shkup

Promovohet “Maqedonia nga antika deri te koha jonë”

Nesër në Strugë, në sallën e Kuvendit të Komunësë në orën 19, bëhet promovimi i librit “Maqedonia nga antika deri te koha jonë”.

Ndërsa promovimi i këtij libri në Shkup, bëhet të enjtën, në Qendrën Kulturore, në orën 19./21Media