Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1990 testime të realizuara, 317 persona kanë realizuar pozitivë me Covid-19.

Shkup-182, Kumanovë-12, Dibër-3, Shtip-13, Prilep-5, Tetovë-8, Veles-7, Manastir-6, Ohër-1, Kavadarc-4, Gostivar-11, Gjevgjeli-12, Strumicë-12, Kriva Pallankë-3, Radovish-5, Koçan-18, Vallandovë-3, Dellçevë-2, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-4, Resnjë-1 dhe Negotinë-1.

Instituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 104 pacientë të shëruar nga virusi korona.

Shkup-24, Kumanovë-12, Shtip-3, Prilep-14, Tetovë-8, Strugë-3, Veles-3, Manastir-5, Kavadarc-2, Gostivar-7, Gjevgjeli-1, Strumicë-4, Radovish-4, Koçan-6, Probishtip-2, Makedonski Brod-1, Pehçevë-1, Berovë-2, Vinicë-1 dhe Kërçovë-1.

Ndërkaq gjatë 24 orëve të fundit betejën me korona virusin e kanë humbur 4 pacientë./21Media