Qeveria në Maqedoninë e Veriut ka miratuar propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive për  kthimin e orës policore, me çka Shkupi, Shtipi, Kumanova dhe Tetova, që nga nesër ora 21 e deri të hënën në ora 5 të mëngjesit, do të jenë në orë policore.

Në qytetet tjera ora policore do të jetë nga ora 21:00 deri në ora 5:00 të ditës pasuese./21Media