Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit (17/18.07.2020) në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 283 shkelje për mos mbajtjen e maskës për mbrojtje nga koronavirusi.

Ministria e Punëve të Brendshme u ka bërë apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për mbrojtje nga koronavirusi./21Media