Gjatë 24 orëve të fundit (24/25.07.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar 418 shkelje për mosmbajtjen e maskës.

Ministria e Punëve të Brendshme u ka bërë apel të gjithë qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga koronavirusi./21Media