Kualifikimet për Kampionatin Evropian në futboll

Kualifikimet për Kampionatin Evropian në futboll

Kanë përfunduar finalet kualifikuese të ligave të kombeve, për kampionatin evropian në futboll që organizohet vitin e ardhshëm në 13 shtete. Maqedonia e Veriut, Hungaria, Skocia dhe Sllovakia janë kualifikuar për evropian.(Pergaditi- Tomor Grabovci)./21Media