Shkak koronavirusi

Shkak koronavirusi

Në seancë Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka marrë vendim për mbylljen e dy pikave kufitare me Shqipërinë, si dhe mbylljen e qendrës për skijim “Zare Llazarevski”, në Mavrovë për arsye të Covid 19.

Të mbyllen pikat kufitare Xhepishte – Trebeshinë dhe pika kufitare Blato. Gjithashtu duhet të mbyllet edhe “ski” qendra “Zare Llazarevski”, në fshatin Mavrovë, komuna Mavrovë Rostushë”, thuhet në njoftimin e Qeverisë./TV21