Kështu duken tani aktorja

Kështu duken tani aktorja

Telenovela meksikane “Për ty”  ka pasur një sukses të madh në vendin tonë, kjo për vet faktin se ka qenë e para telenovelë e dubluar në gjuhën shqipe.

I ndërtuar mbi një dramë të bukur që tregon dashurinë e dy të rinjve të cilët njihen në rrethana jo të mira dhe kalojnë në peripeci të shumta, ka bërë që një numër i madh i shikuesit ta përcjellin atë me kureshtje deri në episodin e fundit.

Në rolet kryesore ishin, aktorja Ana de la Reguera- (Maria), së bashku me aktorin Leonardo Garcia – (Antonio). Ana de la Reguera tani është në moshën 41-vjeçare.

Shikoni më poshtë disa fotografi që së fundmi aktorja ka publikuar në rrjetin social Instagram, ku numëron mbi 880 mijë ndjekës./21Media