Marilyn Monroe ishte një vajzë më flokë të zinj, por për t’u bërë më e bukur kthehet në bionde

Marilyn Monroe ishte një vajzë më flokë të zinj, por për t’u bërë më e bukur kthehet në bionde

Një bionde aq shumë e dëshiruar dhe e kërkuar nga të gjithë, një modele që morri mendjen e të gjithëve anembanë botës.

Ajo gjithashtu ka marrë pjesë dhe në film, duke filluar me filmin me titull “The Shocking Miss Pilgrim” i realizuar në vitin 1947,i cili ishte filmi i saj i parë në cilin mori pjesë.

Marilyn Monroe simbol i shkëlqimit hollivudian, një nga yjet e pavdekshme që vazhdon të shkëlqejë e hijeshojë edhe pas disa dekadash lamtumire. Vdekja e parakohshme në vitin 1962 i dha një fund edhe karrierës së saj në moshën e re 36 vjeçare.

Megjithatë edhe në 90-vjetorin e lindjes kujtimi ndaj Monroe-s mbetet në të gjithë botën i paharruar. Marilyn Monroe, vazhdon të jetë akoma simbol i shkëlqimit hollivudian dhe paraqitja e saj vazhdon të hijeshojë produkte dhe reklama nga më të ndryshmet dhe më fitimprurëset njëkohësisht./21Media