Krijimi i Qeverisë së re

Krijimi i Qeverisë së re

Në vazhdim ndjekim detaje nga marrëveshja e nënskruar sot nga kryetari i LDK-së Isa Mustafa dhe ai i AAK-së Ramush Haradinaj./21Media