Marrëveshje 40 milionë dollarëshe për zhvillimin ekonomik të Kosovës

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, sonte bëri të ditur se me Drejtorin Gjeneral nga Fondi OPEC për Zhvillim Ndërkombëtar, Dr. Abdulhamid Alkhalifa, nënshkruan marrëveshje edhe për 40 milionë dollarë, që do të kontribojnë në zhvillimin ekonomik të vendit
Ai përmes Facebookut ka informuar se së shpejti do të kemi edhe marrëveshjen kornizë e cila hap rrugën që Fondi OPEC të mbështesë edhe sektorin privat në Kosovë./21Media

Back to top button