Veliu: PK më e fortë për të goditur kriminalitetin.-Apostolova: Përfitimet e kësaj marrëveshjeje janë të ndërsjella.-Qalaj: Marrëveshjet, dëshmi e pjekurisë së organizatës policore

Veliu: PK më e fortë për të goditur kriminalitetin.-Apostolova: Përfitimet e kësaj marrëveshjeje janë të ndërsjella.-Qalaj: Marrëveshjet, dëshmi e pjekurisë së organizatës policore

Kosova dhe Agjencia e Inteligjencës së Bashkimit Evropian, EUROPOL, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi, me qëllim të luftimit të krimeve të rënda. U vlerësua se tash e tutje do të avancohen dhe forcohen kapacitetet e Kosovës në luftën kundër kriminalitetit./21Media