Në Ditën e Gruas u organizua “Ecjea Mentoruese”                                                                                

Në Ditën e Gruas u organizua “Ecjea Mentoruese”                                                                                

Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës, me rastin e 8 marsit, ditës së gruas organizoi edicionin e trete të “Ecjes Mentoruese 2020”, e cila ka për qëllim mbështetjen dhe fuqizimin e grave në profesione të ndryshme.(Teksti-Aurela Elshani, kamera- Aid  Berkolli)/21Media