Qeveria e bën të obligueshme mbajtjen e maskave në publik nga qytetarët

Qeveria e bën të obligueshme mbajtjen e maskave në publik nga qytetarët

Qeveria e Republikës së Kosovës, me kërkesë të Kryeministrit, Avdullah Hoti dhe në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, ka mbajtur mbledhjen korresponduese, në të cilën ka shqyrtuar dhe miratuar vendime për masat që do të ndërmerren në funksion të luftimit dhe parandalimit të pandemisë COVID-19./21Media