Inspektorati I MTI-së në aksion për shëndetin e qytetareve

Inspektorati I MTI-së në aksion për shëndetin e qytetareve

Masat e reja kundër koronavirusit, po gjejnë zbatim të rreptë nga institucionet e Kosovës. Në terren është një ekip i veçantë i inspektorëve që bëjnë monitorimin e lokale, për ta parë zbatimin e Urdhëresës që është lëshuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë. Me kryeshefin e Inspektoratit të kësaj ministre Lulzim Syla, bisedoi kolegu, Bahtir Cakolli./21Media