Shoqatat për ndihmën e fëmijëve jetim nuk kanë leje për këtë veprimtari

Shoqatat për ndihmën e fëmijëve jetim nuk kanë leje për këtë veprimtari

Dhjetëra vajza në sheshet e Prishtinës çdo ditë kërkojnë mjete financiare për ndihma gjoja fëmijëve të varfër. Por në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe komunën e Prishtinës thonë se shoqata të tilla nuk kanë leje për këtë veprimtari dhe qytetarët sugjerohen mos të japin mjete për persona të tillë. Nëse doni të ndihmoni këtë duhet ta bëni nëpërmjet qendrave për punë sociale në çdo komunë./21Media