Acidi citrik në limon dezinfekton rrënjët e flokëve

Acidi citrik në limon dezinfekton rrënjët e flokëve

Keni dëgjuar shumë për të mirat e limonit edhe kur vjen fjala për bukurinë dhe kujdesin ndaj lëkurës. Kësaj radhe do ju njoftojmë edhe me një veti tjetër të limonit: maskë me limon për të luftuar zbokthin.

Acidi citrik në limon dezinfekton rrënjët e flokëve dhe ndihmon në eliminimin e zbokthit. Një maskë e përbërë nga përzierja e lëngut të limonit dhe ujit aplikohet në kokë. Lëreni për 10 minuta, është e lehtë dhe efikase. Përsëritni këtë derisa zbokthi të largohet krejtësisht.