Floyd Mayweather dhe Conor McGregor premton të jetë një nga ndeshjet e boksit më të rëndësishme për kategorinë e peshave të lehta

Floyd Mayweather dhe Conor McGregor premton të jetë një nga ndeshjet e boksit më të rëndësishme për kategorinë e peshave të lehta

Mayweather është duke u përgatitur me ushtrime intensive, pasi ka qëndruar 4 orë në një palestër në Los Angeles duke u përgatitur për ndeshjen e boksit.

Gjatë ushtrimeve Floyd gjatë tërë kohës përsëriste me vete: “Ti emëroje, unë do ta mund”. Sipas Mayweather ai mund të lëndohet, të ketë një sy të mavijosur, një hundë me gjak, por në fund të ditës ka një pagesë të majme, dhe një natë të qetë, shkruan rtv21.tv.

Floyd e pranon se McGregor mund ta lëndojë atë, mirëpo prapë fitorja do t’i takojë Mayweather./21Media