Organizohet konferencë regjionale “Roli i arsimit të lartë në shoqëritë demokratike”

Organizohet konferencë regjionale “Roli i arsimit të lartë në shoqëritë demokratike”

Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë organizon sot konferencën regjionale “Roli i arsimit të lartë në shoqëritë demokratike”.

Pas përfundimit të seancës solemne të hapjes së konferencës, ministri i Arsimit, Shkencës dhe  Teknologjisë,  Arsim Bajrami dhe rektori i James Madison University, Jonathan R. Alger do të mbajnë një konferencë të përbashkët për media me fillin nga ora 10:00.

Konferenca do të mbledh përfaqësues lokal dhe ndërkombëtar, përfshirë rektorë, drejtorë të arsimit të lartë, dekanë, profesorë, partnerë ndërkombëtar, organizata studentore dhe përfaqësues të shoqërisë civile, të cilët do të ndajnë njohuritë dhe përvojat e tyre.