“Bektel&Enka” vendos mure guri

 “Bektel&Enka” vendos mure guri

Pas rrëshqitjes së dheut e gurëve në segmentin rrugor, Prishtinë-Hani i Elezit, në Grykën e Kaçanikut, magjistralja është mbyllur tërësisht. Pas dy javëve vërehen vetëm mure prej gurësh si pengesa për mbrojtje nga rrëshqitja e dheut. Për qarkullimin e automjeteve dhe banoreve të fshatrave po përdoren rrugët alternative nëpër fshatra që janë shkatërruar tej mase./21Media