Hoxha: Ofrohen vetëm shërbime vula apostile

Hoxha: Ofrohen vetëm shërbime vula apostile

Koronavirusi çrregulloi punë në shumë fusha. Qendra për Regjistrimin e Automjeteve dhe Qendra për pajisje me Dokumente në Prishtinë edhe më tej nuk mund t’ju ofrojnë shërbim palëve për shkak se në këto dy qendra ka pasur 10 të infektuar me COVID-19. Me drejtorin e Agjencisë për regjistrim civil, Bekim Hoxha bisedoi kolegu Bahtir Cakolli./21Media