Në 24 orët e fundit, Italia ka shënuar 454 viktima e 2 mijë 256 të infektuar më shumë nga Covid-19.

Në 24 orët e fundit, Italia ka shënuar 454 viktima e 2 mijë 256 të infektuar më shumë nga Covid-19.

Nurmi total i viktimave ka arritur në 24 mijë e 114, kuse numri i të infektaruve nga nisja e pandemisë deri më sot është 181 mijë e 228.

Ky është numri më i ulët i rasteve pozitive në 24 orë që prej datës 10 mars.

Numri i pacientëve në terapi intesive është reduktuar me 40%.

Numri aktual i pacientëve pozitivë duke reduktuar numrin e të shëruarve e të viktiamvve është 108 mijë e 237.

Gjatë 24 orëve të fundit në Itali ka 1 mijë e 822 të shëruar më shumë e numri i tyre i përgjithshëm ka arritur më 48 mijë e 877.

Në përmirësim është sitauta në sistemin shëndetësor ku sot janë 127 apcientë më pak të shtruar e numri i atyre që po kurohen me Covid 19 është 24 mijë e 906.

Dhe në repartet e terapisë intesive janë regjistruar 62 pacientë më pak e numri i të sëmurëve që po kurohen në to është sot 2 mijë e 573.

Në Itali janë kryer deri më tani 1 milionë e 356 mijë e 541 tampone./oranews