Policia angazhohet në zbatimin e masave anti-covid

Policia angazhohet në zbatimin e masave anti-covid

Policia e Kosovë përveç̧ përgjegjësive për garantimin e rendit dhe sigurisë̈ publike angazhohet edhe në ngritjen e nivelit të respektimit të masave anti COVID. Por as policia e Kosovë nuk është imune ndaj virusit. Deri tash janë infektuar mbi një mijë pjesëtarë policor, kurse raste aktive me koronavirus janë mbi 300. Kolegu Bahtir Cakolli ka biseduar me ushtruesin e detyrës së drejtorit në policinë e Kosovës, Samedin Mehmetin./21Media