Covid-19 infektoi edhe punëtorët shëndetësorë

Covid-19 infektoi edhe punëtorët shëndetësorë

Duke iu dalë në ndihmë pacientëve me Covid-19 u infektuan edhe mjekë dhe infermierë të cilët që nga fillimi i pandemisë janë duke e luftuar nga afër këtë virus. Deri më tani me Covid-19 janë të infektuar mbi 816 mjekë dhe 1 mijë e 200 infermierë mami dhe profesionistë të tjerë shëndetësor. Me gjithë angazhimin e tyre në luftimin e pandemisë Covid-19, komuniteti i mjekëve dhe infermierëve shprehën të zhgënjyer me trajtimin që po iu bëhet nga ana e institucioneve.(Teksti-  Valmira HOTI, kamera-Sejdi CANOLLI )./21Media