Pagesa mujore: 20 euro për banim, 15 euro për mensë

Pagesa mujore: 20 euro për banim, 15 euro për mensë

U mbyll konkursi për pranimin e studentëve në konvikte në Qendrën e Studentëve në Prishtinë. Konkurruan mbi pesë mijë studentë.

Pagesa mujore do të jetë 20 euro për banim dhe 15 euro për mensë./21Media