Qevria e Kosovës bën të ditura disa nga temat që do të diskutohen

Qevria e Kosovës bën të ditura disa nga temat që do të diskutohen

Qeveria e Kosovës kë bërë gati të gjitha përgatijet për mbledhjen e përbashkët me Qeverinë Shqipërisë e cila do mbahet më 26 nëntor në Pejë. Zëvëndëskryeministri Fatmir Limaj bëri të  ditur se të enjtën do të mbahet një takim ku do të bëhet drafti i rendit të ditës me ç’rast kërkoi nga ministrat që të interesohen për marrëveshjet e nënshkruar deri më tani dhe të shohin arsyet pse nuk janë zbatuar. U bën të ditura edhe disa nga temat që do të diskutohen në këtë mbledhje të përbashkët./21Media