Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Albulena Balaj-Halimi, u takua me homologun e saj nga Shkupi, Artan Grubi, me të cilin u pajtuan që të takohen sërish më së largu në janar të vitit të ardhshëm në një mbledhje qeveritare mes dy shteteve për një sër marrëveshjesh, të cilat i diskutuan sot.

Gjatë konferencës për gazetarë, Grubi, foli edhe për çështjen e fondit të posaçëm për ndihmë ish krerëve të luftës që po gjykohen në Hagë si dhe për rolin e tij në kohen kur po hetohej lufta e UÇK-së në Hagë./21Media