Sot do të mblidhet Komisioni Hetimor Parlamentar për menaxhimin e pandemisë COVID-19 nga Qeveria e Kosovës.

Komisioni pritet të mblidhet në ora 09:00. Ndërsa në këtë komision do të dëgjohen dëshmitë e dëshmitarëve, e ku në ora 09:00 në një video-lidhje do të kyçet polici i Kosovës, Arben Hajdaraj dhe në ora 09:40 do të jetë deklarohen ekspert psikiatër të Forenzikës.

Rendi i ditës së këtij komisioni:

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës,

2. Dëshmitë e Dëshmitarëve

– Ora 9:00 Arben Hajdaraj , Polic në Policinë e Kosovës(Video-Lidhjes );

– Ora 9:40 ekspert psikiater forenzik.

3. Të ndryshme.