Berisha: Plani i integritet vjen në një moment të rëndësishëm për FSK-në.- Sjaastad: Besoj që Kosova do të ketë sukses në arritjen e standardeve evropiane

Berisha: Plani i integritet vjen në një moment të rëndësishëm për FSK-në.- Sjaastad: Besoj që Kosova do të ketë sukses në arritjen e standardeve evropiane

Ministria e Mbrojtës lansoi Planin e Integritet, i cili bën pjesë në dokumentet e rëndësishme strategjike të kësaj ministrie dhe është në përputhje të plotë me kriteret e NATO-s. Ministri i Mbrojtjes, Rrustem Berisha, tha se ky plan vjen në kohën kur ka filluar implementimi i planit gjithëpërfshirës i tranzicionit, e që sipas tij, kjo është një periudhë shumë e rëndësishme./21Media