McAllister apelon sërish për zgjidhjen e krizës në Shqipëri

Liderët politikë dhe ambasadorët zhvilluan një seri takimesh

Kriza politike në Shqipëri duhet të kaloj sa më shpejt . Kështu tha negociatori David McAllister në reagimin pas vizitës në Shqipëri.

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button