Logitech është njëri ndër brendet më të popullarizuara botërore të elektronikës

Logitech është njëri ndër brendet më të popullarizuara botërore të elektronikës

McLaren-Honda ka njoftuar për arritjen e marrëveshjes së re disavjeçare me Logitech, brend i teknologjisë globale, i cili do të bëhet partner zyrtar i periferisë teknologjike.

Logitech është njëri ndër brendet më të popullarizuara botërore të elektronikës, me distribuim në më shumë se 100 vende në gjithë botën. Logitech është bërë sinonim për afrimin e njerëzve përmes rrugës së përvojës digjitale.

Bracken Darrell, kryetar i kompanisë Logitech, tha se ky bashkëpunim është arritur mbi karakteristikat që të dyja kompanitë ndajnë në inovacionin teknologjik, të cilat ndihmojnë njerëzit që të arrijnë më shumë.

Ndërsa, Zak Brown, drejtor ekzekutiv i McLaren Group, shprehu kënaqësinë me marrëveshjen e arritur, duke thënë se kompania e tij ndan vlerat me Logitech për të përmirësuar jetën tonë të përditshme, për të qenë sa më produktiv dhe profesional.