Atraksionet Disneyland dhe DisneySea në Japoni do të rihapen më 1 korrik, pas një periudhe katërmujore që qëndruan të mbyllur. Distanca sociale do të jetë e detyrueshme, numri i vizitorëve është i kufizuar dhe atyre u kërkohet të mbajnë maska.

Muajin e kaluar, një grup parqesh japoneze dhanë udhëzime të reja të sigurisë –  duke kërkuar nga mysafirët të mos bërtasin me zë të lartë nëpër udhëtime./21Media