Hoti: Kosovën në Bruksel do ta përfaqësojë kryeministri

Hoti: Kosovën në Bruksel do ta përfaqësojë kryeministri

Kryeministri Avdullah Hoti ka bërë të ditur se të dielën do të vazhdojë dialogu mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel. Tha se do ta përfaqësojë Kosovën si kryeministër i vendit. Ai ka dhënë detaje edhe për takimin me Emmanuel Macron në Paris./21Media