Më 28 tetor seancë dëgjimore për Salih Mustafën

20 Tetor 2020

 

 

 

Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit tё Specializuar tё Kosovёs kanë konfirmuar sot, se më 28 tetor do të mbahet seanca dëgjimore ndaj ish-pjesëtarit të UÇK-së Salih Mustafa, i akuzuar për kinse krime lufte.

Seanca dëgjimore mbahet në prani të prokurorit special dhe mbrojtjes, duke filluar nga ora 15:00.

Aktakuza kundër Mustafës u konfirmua më 12 qershor, ndërsa ai u arrestua nga Zyra e Prokurorit të Specializuar më 24 shtator dhe u transferua në Hagë.