Komiteti Olimpik i Kosovës shënon Ditën e Ambientit në sheshin “Skënderbeu”

Komiteti Olimpik i Kosovës shënon Ditën e Ambientit në sheshin “Skënderbeu”

Në kuadër të Ditës Botërore të Ambientit , Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komunën e Prishtinës shënojnë këtë ditë me moton ‘Sporti dhe Ambienti’.

Siç njofton Komiteti Olimpik i Kosovës, aktivitetet do të zhvillohen në sheshin “Skënderbeu”, në Prishtinë sot në ora 11:00./21Media