Boronicat janë një burim i antioksidantit i njohur si antocianin. Ngrënia e boronicave parandalon shndërrimin e yndyrnave në kolesterol. Ato përmirësojnë rrjedhën e limfës dhe eliminojnë toksinat që nxisin celulitin.

Boronicat gjithashtu ndihmojnë në përmirësimin e lëkurës./21Media