Në koncert u prezantua edhe kori “Simparantum”

Në koncert u prezantua edhe kori “Simparantum”

Javët e Frankofonisë në Kosovë filluan me koncertin e këngëtares shqiptare Erza Muqolli në Bibliotekën Universitare në Prishtinë. Interesimi për këtë koncert ishte shumë i madh dhe publiku pjesëmarrës u ndanë të kënaqur me performancën e artistes Muqolli./21Media