Gjërat e vogla i bëjnë ato madhështore

Gjërat e vogla i bëjnë ato madhështore

Nganjëherë nuk të duhen gjërat, po gjithçka që vlerësohet dhe të hyjnë në punë janë idetë dhe vullneti për të krijuar.

Ky artist ka krijuar një destinacion të mahnitshëm më gjëra që mund t’i gjeshë kudo. E gjithë kjo u krijua nga kartoni, letra, ngjyra akril dhe mielli. Kështu ai ka bërë një destinacion pushimi që duket sikur të ishte vend ekzistues, shkruan rtv21.tv.

Nga ky shembull mund të kuptoni se nuk keni nevojë për shumë gjëra për të krijuar diçka të mrekullueshme./21Media