Me imazh të ëmbël të fëmijëve Rona uroi pavarësinë e Shqipërisë

Shqiptarët sot shënojnë 110-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, e shpallur më 28 nëntor të vitit 1912 në Vlorë.
Urime të shumta dhe të ndryshme për këtë festë janë bërë sot gjatë ditës.
Këngëtaraja e njohur, Rona Nishliu këtë festë e ka uruar me disa fotografi të bukura të fëmijëve me veshje kombëtare./21Media

Back to top button