Kafeja përmban azot, i cili largon aromat e pakëndshme. Ju mund të krijoni aromatizues nga kafeja dhe t’i vendosni ata në këpucë, sirtarë ose çantat e palestrës.

Gjithashtu ju mund të vendosni pak kafe në një filxhan në frigoriferin tuaj për ta larguar aromën e pakëndshme si pasojë e ushqimeve të prishura./21Media