Nëse doni që lulet e juaja të qëndrojnë të freskëta për një kohë të gjatë, mund të vendosni kafe në ujin e luleve. Kjo është ndoshta për shkak të azotit, magnezit dhe kaliumit në kafe.

Por mos hidhni kafe të përqendruar, mund të jetë shumë acidike./21Media