Ja një metodë efektive

Ja një metodë efektive

A shpenzoni ende shumë kohë për t’i pastruar xhamat? Jo më!

Ja një metodë e lehtë përmes së cilës ju mund t’i pastroni xhamat brenda dy orësh. Vendosni një lugë niseshte në 1 litër ujë. Pastroni xhamat me këtë përzierje dhe pastaj fshini me një leckë të lagur dhe në fund me një leckë të thatë./21Media