Kjo metodë do t'ju ndihmojë shumë

Kjo metodë do t’ju ndihmojë shumë

Rezervuari i papërshtatshëm në blender, që shpesh është e pamundur të hiqet dhe futet në një makinë larëse enësh, shkakton shumë telashe për ata që gatuajnë dhe duhet të pastrojnë enët.

Por ekziston një zgjidhje e thjeshtë: vendosni pak ujë në blender, pastaj disa pika detergjent dhe ndizeni pajisjen. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shpërlani shpejt tasin me ujë./21Media