Fatmirësisht, Coca Cola ka një efekt të madh në heqjen e shenjave të yndyrës, pikave të gjakut, dhe aromës së keqe nga rrobat. Vetëm vendosni pak pije në rrobalarëse së bashku me detergjent, dhe duhet ta lini atë të veprojë.

Efekti pastrues vjen nga acidi karbonik dhe fosforik brenda pijes./21Media