Nëse në murin e ndonjë prej dhomave tuaja ka shenja të stilolapsit, në vend se t’i qortoni fëmijët, merrni pak majonez dhe një sfungjer dhe duhet ta pastroni murin me këtë përbërës. Le të qëndrojë ashtu për 5-10 minuta dhe pastaj duhet ta fshini atë me një leckë të pastër.

Majonezi do ta pastrojë murin me mjeshtëri pa ndikuar në ngjyrën e tij./21Media