Reforma e sistemit pensional

Reforma e sistemit pensional

Në Kosovë aktualisht janë rreth 200 mijë përfitues të skemës pensionale. Për këtë Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale është duke përgatitur ligjin e ri, me të cilin do të harmonizohen të gjitha skemat pensionale. Kjo u bë e ditur në tryezën e organizuar nga INDEP-i, me temën “Sistemi pensional i Kosovës, sfidat dhe mundësitë”./21Media