Qeveria e Kosovës do të mblidhet edhe sot. Kjo mbledhje pritet të fillojë në ora 08:30.

Pikat e rendit të ditës dhe agjenda e mbledhjes së sotme të kabinetit qeveriatar nuk janë bërë të ditura./21Media