Në kuadër të festës së vjeljes së rrushit do të organizohen aktivitete të shumta

Në kuadër të festës së vjeljes së rrushit do të organizohen aktivitete të shumta

Me moton “Një Got Për Mot”, këtë vit mbahet edicioni i 5 i ribrendimit dhe i 18 i “festës së vjeljes së rrushit – HardhFest”, që do të nisë sot më 16 gusht, n’Konak të Rahovecit (tek shtëpia e verës).

Ndërsa ceremonia zyrtare e hapjes së festës fillon nga ora 12:00.

Këtë vit, në kuadër të festës së vjeljes së rrushit do të organizohen aktivitete dhe do të ketë risi shumta.

Si çdo vit tjetër, “Hardh Fest” mundohet që të sjellë figurat më të njohura botëre të muzikës Rock, ndërsa e veçanta e këtij edicioni është edhe performanca e rockerin shumë të njohur Ronnie Romero, vokalist i grupit “Rainbow”./21Media