Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti bashkë me ministrat kanë mbërritur në Tiranë ku edhe pritet të fillojë mbledhja e dy qeverive.

Me nderime të larta shtetërore janë pritur përfaqësuesit e Qeverisë së Kosovës.

Në Tiranë sot do të mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë ku pritet të nënshkruhen rreth 15 marrëveshje.

Slogani i këtij takimi është “Bashkë pa Kufi./21Media